Hvem er vi?

Velkommen som kunde hos Team Handcraft AS

Møbelsnekkermester i Lillestrøm

Team Handcraft AS ble etablert i 2013 med et mål om å kunne levere spesial innredninger og møbler til en konkurransedyktig pris, hvor kvalitet er i fokus. Det hele startet i en liten garasje i Enebakk hvor vi produserte alt fra små til store prosjekter.

Derfra har utviklingen vært stor, og noen endringer har kommet underveis. Vi påtok oss enn del oppussing og annen tømrer arbeid en periode i tillegg til møbler og innredninger. De siste 2 årene har fokuset kun vært rettet mot møbler og innredninger og det er her fokuset vårt kommer til å være fremover.

Vi leverer i dag produkter og tjenester til det private hjem og bedrifter i forskjellige bransjer. Lang erfaring har lært oss at tett dialog med kunden gjennom hele prosessen alltid gir det resultatet kunden ønsker. På denne måten kan man være trygg på at tjenesten leveres til rett pris, kvalitet, spesifikasjon og avtalt tid.

Hvor finner du oss?

Fra et godt utstyrt verksted med dyktige håndverkere på Leirsund, rett ved Lillestrøm, leverer vi over hele landet. Vi har også et standard sortiment med moduler i laminat og melamin med forskjellige standardfargetoner.

Våre håndverkere

Daglig leder 

Andreas Iversen Iversen 

post@teamhandcraft.no

908 22 783

Firmabil med logo og mestermerket

Prat med en håndverker

Ønsker du å prate med en av våre håndverkere? Fortell oss gjerne mer om hva vi kan gjøre for deg!

Kontakt oss